Coronaregels

Vanaf heden van toepasssing!

KSV de Betuwe coronaregels waaraan u zich  (tot nader order) strikt dient te houden:

1. Als u verkouden bent, koorts hebt of u niet goed voelt, blijft u thuis.

2. Leden die kleiduiven willen schieten moeten dit kenbaar maken via onze digitale agenda te bereiken via onze homepagina (www.ksv-debetuwe.nl)

3. U geeft aan de datum en tijdslot en met hoeveel schutters.  Een tijdslot per dag!!

4. Kom pas net voor je afspraak, en na het schieten gaat u huiswaarts.

5. U meldt zich bij het secretariaat met uw geweer.

6. Bij onze balie kunt u zich met uw pasje aanmelden en eventueel patronen kopen.

7. Bij de terminal staat desinfecteringsmiddel om de drukknoppen schoon te maken.

8. In onze binnenruimtes is het verplicht een mondkapje te dragen.

9. U komt binnen via de voordeur en verlaat de schietbaan via het terras.

11. Als een geboekte komst moet wijzigen, stuur dan een mail naar Monique op info@ksv-debetuwe.nl .

LET OP !! te allen tijde moet 1,5 meter afstand tot elkaar in acht worden genomen. Het bestuur is zich er terdege van bewust dat deze opzet kil en erg zakelijk aandoet.

De bij onze vereniging kenmerkende gezelligheid ontbreekt wellicht, maar onder de gegeven Corona situatie en maatregelen is het niet anders. Wij zien uit naar betere tijden !

Corona Corona